Opgegroeid in de kleurrijke sfeer van Rio de Janeiro, bouwt Belgisch-Braziliaanse singer-songwriter ArccaPolo zijn eigen muzikale universum op, sterk beïnvloed door de Braziliaanse rock.

Tijdens concerten op de plek van ‘s werelds beroemdste carnaval observeert hij de artiesten van wie hij droomt dat hij hen ooit op het podium zal kunnen evenaren. In de jaren 2000 vestigt ArccaPolo zich uiteindelijk in Brussel. Al die tijd, tijdens zijn reizen, van het ene continent naar het andere, stapelden zich onophoudelijk stukjes soulvolle melodieën op in een hoek van zijn geest.

ArccaPolo’s creativiteit hunkert naar vrijheid. Terwijl hij nadenkt over hoeveel tijd er is verstreken sinds hij alles onhandig op zijn gettoblaster heeft opgenomen, verwerkt ArccaPolo de wendingen van zijn leven en de weg naar volwassenheid in liedjes. Onder leiding van producer Eamonn Tobin, na de vorige release van zijn debuut-EP “Half”, volhardt hij in het brullen van een boodschap van doorzettingsvermogen. Zelfs op je knieën gebracht, is er nog steeds een manier om inspiratie op te doen in tijden van tegenspoed.

Boekingen: Olivier Hulin 0032 485/67.28.27